Sisena posició a la Lliga Divisió d’Honor Plata

Dissabte passat, les nostres jugadores del Plata van acabar la lliga amb una última victòria contra l’Amposta després de 26 jornades. L’equip ha quedat en sisena posició del grup C de la lliga de Divisió d’Honor Plata.

Una temporada que ha estat plena d’equips molt competitius que lluitaven per aconseguir les places de l’ascens. Tot i els resultats ajustats i els partits fora de casa que sempre són més complicats, les nostres jugadores han lluitat per demostrar l’equip que són i assolir una bona classificació a la lliga regular.

Estem molt orgullosos i orgulloses de l’esforç i la dedicació que han demostrat durant tota la temporada. Tant les jugadores, entrenadors i entrenadors i staff tècnic han treballat de forma constant i han mostrat un gran compromís amb l’handbol i el club.

Notícies relacionades

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

Final de Primera Nacional Masculina

Dissabte passat, els nostres jugadors del Nacional van acabar la lliga amb un últim partit contra l’Handbol Sant Cugat, després de 30 jornades. L’equip ha

PNM | H. SANT CUGAT 36 – HSJD 27

Visitem la pista del Sant Cugat amb ambient de festa per la classificació a fases d’ascens a Plata.Últim partit de la temporada sense cap transcendència