SENIOR FEMENI DHP: HSJD 25 – 25 H.AMPOSTA

Primer partit a casa d’aquesta nova temporada, i com era d’esperar les noies no han decebut a ningú.
A la primera part hem vist un gran treball defensiu i uns bons atacs que ens han permès portar el ritme de partit i anar per sobre al marcador, arribem al descans amb un resultat de 17-11.
La segona part ha estat també impressionant, una molt bona defensa i atacs ben acabats que ens han deixat continuar per sobre al marcador i en alguns moments amb una clara avantatge sobre el nostre rival, però al final les exclusions i els nervis ens han fet efecte i les noies de l’Amposta han empatat el partit.
Tot i això cal dir que ens mereixíem la victòria, avui no ha pogut ser, però seguim treballant fort i fent equip.

Agrair a la nostra grada el seu recolzament.

Clika a l’enllaç pe veure les fotos del partit.