SÈNIOR FEMENÍ DHPF: HANDBOL ALMASSORA 29 – 31 HSJD

21a Jornada, desplaçament a la pista del H. Almassora , una pista de bons records pel nostre club, ja que va ser on es va aconseguir l’ascens a la Divisió de Plata Femenina.

L’equip va sortir disposat a no cometre els mateixos errors que el partit d’anada, amb una bona defensa i un atac molt efectiu davant de la defensa pressionant de l’equip castellonense. Això va permetre arribar a una renda de 11-18 a la mitja part.

La segona part el nostre equip va baixar la seva efectivitat de cara a porteria , cosa que va permetre a l’equip local poc a poc reduir la diferencia en el marcador, arribant a empatar el partit a falta de 8 minuts.

Tot i aquest sobreesforç de l’equip local, el nostre equip es va refer i va aconseguir una victòria per 29 a 31 gols. Continuem sumant punts i seguim a la quarta posició de la classificació.

La propera jornada dissabte 13 de Març a les 18.00 hores juguem a casa del H. Gavà.

#LAFAMILIAQUEESCULLS

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,