Crònica del Sènior Femení A que guanya a casa amb l’Associació LLeidetana 27-23

SENIOR FEMENI DHP: HSJD 27 – 23 ASSOCIACIÓ LLEIDETANA
I ens arriba la primera victòria!!!
Ens faltava això, el caliu de la nostra grada. Avui hem vist un gran partit, les noies han sortir amb menys nervis a la pista i això s’ha notat i molt.
Bona primera part, una gran defensa i atacs ràpids i  ben finalitzats que ens han donat una petita avantatja al marcador i hem marxat al descans amb un resultat favorable de 15-11.
La segona part s’ha vist molta velocitat a la pista durant els trenta minuts, en defensa hem continuat molt fortes i la resta ens ha acompanyat, tot i això el nostre rival s’ apropat molt al marcador als últims minuts i ens ha fet patir una mica, però no hem defallit i s’ha pogut aconseguir la primera victòria de la temporada.
Agrair a la nostra claca el seu suport, dona goig jugar amb la grada plena. Propera setmana marxem a Eivissa, ens espera el Puchi.