Gran papel de l’Infantil Femení als Sectors del Campionat d’Espanya

El passat cap de setmana el nostre equip Infantil Femení «A» va disputar el Sector del Campionat d’Espanta a la localitat d’Elx.

El primer dia, fent un gran partit, ens vam impossar al CD. Carboneras per un ajustat 17 a 16. En tot moment el resultat no donava avantatges per cap dels dos equips, i les nostres jugadores van saver aguantar la pressió als últims segons del partit, defensant durant 40″ l’atac de l’equip andalús.

La segona jornada es presentava amb la il.lusió d’aconseguir una victòria que permetés continuar amb les possibilitats intactes de classificació. Les noies van fer una molt bon partit i el UD. Abaran de Murcia no va poguer fer res davant el bon joc de les santjoanenques.

I va arribar el partit contra Salesianos Pikolin, tots dos equips amb dues victòries i amb les possibilitats al 50%. L’equip local va sortir molt fort i ràpidament va agafar avantatge al marcador. El ritme de les alicantines era infernal i va provocar un temps mort ben aviat, però les distàmcies continuaven fent-se més grans i l’HSJD va demanar al segon temps mort.

La diferència al descans de 6 gols feia necessària una remontada epica a la segona part. Les noies de Manolo Jiménez ho van intentar tot i en un moment del partit semblava que el miracle es podia produir. Finalment amb unn resultat de 23-14 l’equip local aconseguia la classificació per la Fase Final del Campionat d’Espanya.

Ha estat un gran cap de setmana on les nostres jugadores han fet un gran torneig i l’experiència ha estat molt formadora.