El Juvenil Masculí aconsegueix la classificació per a disputar el Top 4.

H PARDINYES 21 – CHSJD 31

Partit definitiu al qual es decidia la nostra classificació per al Top 4. Ningú ens podia treure la satisfacció del treball ben fet durant la temporada, que ha suposat que podem parlar del juvenil com un EQUIP, amb majúscules, i mantenir-nos sempre als primers llocs de la classificació, però –l’esport és així- una derrota ens hagués privat de la presència al Top 4, que, sincerament, mereixíem. I els jugadors van fer justícia, encara que sembli que la molsuda diferència parla d’un partit fàcil, res més lluny de la realitat. Un primer temps amb predomini de les defenses, la nostra es va mostrar especialment intensa i consistent, ens portava, després d’anar sempre amb una diferència mínima, a un resultat al final del període de 8-11, tres gols amunt. El començament de la segona part va ésser fulgurant, dos gols consecutius, amb robament de pilota i contraatac, va posar al marcador 5 gols a favor nostre, i a partir d’aquell moment, el partit va estar controlat, i encara que en alguna ocasió es va minvar la diferència a tres gols, de seguida, tornàvem a posar distància, i, solament quan faltaven deu minuts, quan el Pardinyes veia que se l’anava el partit, i va començar a atacar a la desesperada, és quan es va produir el contundent resultat final.

En definitiva, partit molt seriós, un dels millors –sinó el millor- de la temporada, que parla de la maduresa dels jugadors per suportar la pressió d’un enfrontament que s’havia de guanyar sí o sí, i que, a més es va aconseguir amb bon joc.

Enhorabona a l’equip, entrenador i jugadors, i desitjar que al Top 4 competeixin com venen fent, i continuïn gaudint i fent-nos gaudir de l’handbol,