Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

MENÚ

II TORNEIG PÀDEL HSJD

Després de l’èxit de l’activitat l’any passat, tornem a realitzar l’activitat del TORNEIG DE PÀDEL HSJD
en la seva segona edició. Una activitat social que el club va posar en marxa per a gaudir d’un dia en ambient d’handbol amb la família HSJD fent una altra activitat física.

L’activitat es realitzarà el dia 16 d’Abril en horari de 9h a 18h i es desenvoluparà en el Club de Tennis «El Molí» a Sant Joan Despí.

L’activitat és per a totes les persones que formin part del HSJD, és a dir, socis, sòcies, pares i mares de jugadors/as, entrenadors, entrenadores, delegats, delegades, jugadors i jugadores (majors de 18 anys).

L’activitat estarà animada amb DJ durant tot el dia i els participants rebran un Welcome Pack amb la seva inscripció al torneig.

PREUS TORNEIG:
– Una categoria 26€ | Socis i Sòcies 22€
– Dues categories 42€ | Socis i Sòcies 35€

Per a apuntar-te, inscriu-te en el aquest enllaç i si necessites més informació de l’esdeveniment passa per secretaria del club o escriu un WhatsApp al número de telèfon del club.

Anima’t a participar i passarem un gran dia en família HSJD.

CALENDARI 2n TORNEIG PÀDEL HANDBOL SANT JOAN DESPÍ

Notícies relacionades

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

Llegir més

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,

[instagram-feed num=6 cols=3 showfollow=true]