Nova victòria del Sènior Masculí B.

Partit de la 15a Jornada de la Lliga regular jugat al nostre pavelló Salvador Gimeno contra l’Handbol GAVÀ.

Partit complicat, pel rival, per la dificultat de jugar contra equips que ja ens coneixen i volen ser els primers en guanyar-nos aquesta Temporada i, sobretot, per saber que si guanyem aconseguirem allunyar-nos dos punts mes del nostre perseguidor principal.

S’ha de reconèixer que es complicat jugar sabent que els teus rivals han punxat, la pressió es gran, però el nostre equip destil·la professionalitat, saben que volen i lluiten, com a equip, com un de sol, cada pilota, cada partit.

I amb aquests prolegòmens es prepara el partit. Conscienciació de la dificultat, concentració i sobretot, implicació en l’objectiu comú i….. A JUGAR EL PARTIT.

La primera part comença com sempre, molt implicats i intensos, però el Gavà ve amb la lliçó ben apresa. Rapidesa i intensitat. Això ens deixa amb dos equips jugant de forma similar, la qual cosa ens ofereix un gran partit, moments de gran handbol i molta igualtat, poques diferències en el marcador, per un o per altre equip, i al final de la primera part lleuger avantatge pels nostres de 2 gols, 17-15 i cap el vestidor per preparar la segona part.

A la represa, parcial d’1-3 que ens iguala el partit. El Gavà apreta i els nostres lluiten com saben, intensitat, rapidesa i qualitat. I encara defensen amb més intensitat, el Gavà comença a tenir greus dificultats per fer gols i els nostres comencen a fer forat en el marcador……com en partits anteriors, el final de partit dels nostres és pletòric, parcials de 4-1, de 4-2 i el darrer de 6-1 trenquen el partit i el tanquen amb una nova victòria, molt treballada i suada, però absolutament merescuda, per 33-24.

Una setmana més som l’equip a batre……. i ara, amb tres punts d’avantatge sobre el rival, El SANT ANDREU que ha punxat aquesta setmana.

La setmana vinent juguem a casa del BARBERA, equip que lluita per classificar-se a la fase d’ascens…..Nova prova de foc en la nostra lluita per l’ascens directe. Segur que serà un gran partit que ens farà gaudir de nou amb el joc dels nostres.

Som-hi!!!! A continuar gaudint i fent-nos gaudir amb el vostre joc i les vostres victòries.