Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

MENÚ

Sara Muro, s’incorpora a l’aventura del camí de la Plata

La Sara és la incorporació més jove de totes les realitzades. Sens dubte es tracta d’una aposta de futur, en un lloc específic, el de pivot, que s’ha convertit en clau per als procediments ofensius. Sara, a més garanteix grans prestacions en defensa.
Amb aquesta presentació, tanquem el capítol dedicat al Divisió d’Honor de Plata.

 

Hola , com estàs?

Hola, molt be gracies!

Compta’ns una mica de tú

Hem dic Sara Muro Ruiz, tinc 18 anys i estic estudiant actualment batxillerat artístic. En el meu temps lliure m’agrada passar-lo amb els meus amics fen activitats variades, anar al cinema, anar a la muntanya, viatjar.. etc. Fer esport es un del meus hobbys preferits igual que jugar a l’handbol  ja que també porto un grup base.

Com vas començar a jugar a handbol i a quina edat?

Vaig començar a jugar amb 15 anys, quan era cadet de segon any. Anteriorment a aleví vaig provar però no hem va acabar d’agradar i vaig passar a l’atletisme on finalment hem vaig tornar a passar a un esport col·lectiu.

A categories inferiors, infantils,cadets, Juvenils, quins han estat els teus millors records, tant esportius, com personals?

Sobretot les amistats que m’ha donat aquest esport, a part, el meu millor record es a cadet de segon on vaig jugar un top 4 molt intens contra la roca i per a mi va ser molt emocionant ja que també era el meu primer any com a jugadora.

A quins clubs has estat?

Únicament he jugat a Gavà.

Quina és la teva posició habitual?

La meva posició habitual es el pivot encara que també he jugat dels dos laterals quan ha sigut necessari ja que es una posició que m’agrada bastant també.

Jugar a Divisió de Plata és el teu major repte. O has jugat a categoria superior?

Si, es el meu major repte.  Anteriorment havia jugat a 1ª catalana y a lliga.

Que t’ha portat al nostre club?

Aquest últim any al Gavà per a mi ha sigut bastant dolent deportivament i personal per tant volia fer un canvi i veure que hem podien aportar altres clubs i veure un grup que durant dos anys ha aconseguit un gran objectiu hem va donar a pensar que podria ser el que necessitava per tornar a agafar les ganes que hem faltaven.

en el poc temps que portes amb nosaltres, com t’estàs sentint?

La veritat que molt be i a la vegada cansada. Tant el grup com l’equip tècnic ens han acollit molt be i els entrenos estan sent bastant intensos cosa que m’agrada molt i amb la qual cosa hem motiva mes per donar el màxim de mi.

Que esperes d’aquesta experiència?

Sobretot desfruitar al màxim ja que es una gran experiència i continuar millorant com a jugadora. Poder aprendre tot el que m’aporti aquesta nova etapa que estic segura que no serà menys del que hem penso.

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

[instagram-feed num=6 cols=3 showfollow=true]