Segona victòria consecutiva del primer equip masculí.

Segona victòria consecutiva, aquesta vegada davant del Pilar maristes de Saragossa que es presentava a Sant Joan Despí amb l’etiqueta d’equip revelació, i efectivament, aquest equip va deixar unes molt bones impressions al Poliesportiu Salvador Gimeno.
El conjunt de Ramon Cabañas va estar molt ficat en el partit des de l’inici del partit i això va provocar un avantatge de 4 gols en el minut 14 que el tècnic visitant va voler tallar sol·licitant el primer temps mort. El final de la primera part va finalitzar amb un 12 a 10 favorable als locals.
Ràpidament en l’inici de la segona part l’equip aragonès va empatar el partit, i la igualtat va durar fins al minut 10 en què el marcador reflectia un empat a 18, i seguidament, es produeix el primer avantatge visitant amb un nou gol de José Esteban , el pivot que causava tants problemes en la defensa santjoanenca.

Per sort, de banda local un Ruben Cabello inspiradíssim, mantenia un pols golador amb el jugador saragossà, tots dos amb 9 gols al final del partit. Un 4-0 de parcial torna a donar avantatge a l’equip local, que el sap administrar fins al resultat final de 30-27.
Resultat merescut, que deixa l’equip en desena posició amb 7 punts i molt bones sensacions. La nota trista és la lesió de David Vilella, que es va produir als 15 minuts de l’inici i que ja no va poder tornar a participar en la trobada.