El cadet masculí A cau a Igualada 32-30

Un partit per aprendre……així es resum el partit de dissabte entre el H. Igualada i el nostre cadet.
Per començar, i com és habitual, un mal inici de partit ens fa anar a sota al marcador de fins a 4 gols al minut 15. I també com és habitual, en quan els nois es posen la roba de feina i comencen a treballar, sobretot en defensa, som capaços de reduir les desavantatges, per acabar el primer temps per sota de només 2 gols 15-13.
Al minut 15 de la segona part i fruit d’un bon treball defensiu i la intensitat en atac, li donem la volta al marcador i ens posem per davant per primera vegada en el marcador 24 a 25, però després d’un temps mort de l’equip rival, els nois tornen a relaxar-se i després d’un parcial negatiu arribem a la fi del partit molt igualats.  Diverses errades en llançaments clars després bones jugades i un major encert de l’equip rival  als últims minuts ens fan perdre un altre partit.
Cal extreure conclusions en positiu, ja que d’aquestes derrotes cal aprendre que només amb l’esforç en els entrenaments i el treball en els partits ens donen el plus de qualitat que és necessari per afrontar els partits on els petits detalls marquen el resultat final.
Una dita que m’agrada molt és «l’esport es compon de un 10% de inspiració i un 90% de transpiració»