SENIOR FEMENI DHP: VIVELAFRUTA.COM E CASTELLDEFELS 23 – 23 HSJD

Impressionant partit amb regust de una final.

Hem començat per sota al marcador, però amb menys nervis i molt més segures que l’altre dia i això ens ha ajudat. Arribem al descans amb el resultat de 11-9.

A la segona part hem sortit si era possible amb molta més força, la nostra defensa ha estat brutal, tot això combinat amb la bona feina feta en els atacs ens ha permès estar per sobre al marcador al minut 40. La resta del temps fins al final ha estat molt ajustada pels dos equips, al minut 55 les noies del Castel ens guanyaven de tres gols, però en els últims cinc minuts hem mantingut la calma i així s’ha arribat al final del partit amb un empat.

Un punt molt important, que ens dona alè per continuar lluitant pel nostre somni. Un ambient a la grada immillorable, amb molta gent que ens ha vingut a fer costat, gràcies a tots.

Proper partit a casa, dissabte dia 9 a les 20:00h. contra l’Elda, us hi esperem!!!!!! Que no falti ningú.