Treballada victòria del cadet masculí B a casa del Sant Llorenç B 22-28

Després de gairebé un mes sense competir, ha costat moltíssim tornar a jugar amb la velocitat, la precisió i la intensitat necessària per poder tirar endavant un partit. En la primera part hem patit molt en defensa per falta de contundència i desencert en el marcatge. St Llorenç ha pogut entrar a plaer i marcar gols amb certa facilitat. En atac tampoc hem estat fins, molts tirs fora de la porteria o gairebé a les mans del porter. En tota la primera part hem tirat 27 vegades a porteria i només hem marcat 13 gols, indicatiu del poc encert en atac. En els primers deu minuts de la segona part, tot ha seguit per mateix camí i St. Llorenç ha pogut distanciar-se de cinc en el marcador, la cosa pintava malament. Però a partir del minut deu de la segona part amb un 20-15 en el marcador, de sobte tot ha canviat i els nostres nois han començat a competir com saben. A partir d’aquest moment, la defensa ha sigut impecable i en atac també hem millorat notablement. L’oponent només ha marcat dos gols en els últims vint minuts del partit i nosaltres hem marcat a un ritme que ens ha permès remuntar el partit. Aprofitant a la perfecció la defensa individual del St. Llorenç en el tram final del partit ens hem anat en el marcador i el resultat final de 22 a 28 ens aporta dos punts més a la classificació. Ara toca entrenar-se amb molta concentració durant tota la setmana per agafar ritme un altre cop i estar al màxim pels propers tres partits contra equips de la part alta de la classificació.