SENIOR FEMENINO DHP: GRUPO USA H.MISLATA 25 – 25 HSJD

Dinovena jornada,

Aquesta vegada visitem la complicada pista de l’Handbol Mislata. Comencem la primera part no gaire concentrades, amb errors en atac i molt poca efectivitat a la defensa, poc a poc el nostre rival va agafant avantatge al marcador. No vam reaccionar fins els últims minuts per retallar aquesta distància,  arribant al descans amb un resultat de 12-11.

Comencem la segona part pensant en donar-li la volta al marcador,  però tot i això hem continuat amb la mateixa línia dels primers trenta minuts,  on les locals aconseguien una renda còmoda que semblava que tenien la victòria a tocar. Com a la primera part,  les nostres noies als últims minuts de partit es posen les piles,  i a tres minuts del final quan les locals dominaven per tres gols,  la nostra garra, la nostra concentració i la constància ens han permès no encaixar cap gol,  fent un parcial de 0-3 que ens dona l’empat del partit i el més important seguir sumant.

Propera jornada dissabte 27 de Febrer a les 18:00h rebem a casa a l’Elda Prestigio.