Victòria del Sènior femení A a la pista del OAR Gracia Sabadell 19 a 33

Contundent victòria del nostre equip davant de l’Oar Gràcia.
Espectacular el nostre joc a la primera part, per davant al marcador des del minut cero. Molt bons atacs i una gran defensa ens han fet estar molt còmodes a la pista i arribar al descans amb un resultat de 9-16 que ens donava un coixí important per començar la segona part amb tranquil•litat.
A la segona part les noies han mantingut la mateixa dinàmica a la pista, bons atacs i defenses impressionants que han fet créixer la diferencia al marcador fins arribar al final amb un gran resultat.
Els nostres incondicionals a la grada han gaudit i els hi agraïm com sempre el seu suport. La propera jornada dissabte 24 a les 18:00h rebem a l’H.Amposta, us esperem a la grada.