Victòria Sènior masculí B a Barberà 26-29

Desprès d’aquesta jornada, la 16a de la Lliga regular jugat al pavelló del HC BARBERÀ, el nostre equip continua encara més líder.

A cada partit que passa el nostre sènior s’acosta més a l’objectiu de l’ascens. No fem volar coloms però els nois estan molt concentrats en assolir aquest objectiu i, si a sobre, altres resultats s’alien amb nosaltres, doncs, molt millor.

Aquest cap de setmana de Carnaval ens va acostar a l’objectiu, gràcies a l’excel·lent victòria a Barberà i a la victòria del Fornells sobre el Sant Andreu de la Barca, que ens deixa una diferencia de 5 punts al capdavant de la classificació entre el Sant Joan i el Sant Andreu.

Partit rere partit, els nostres consoliden una posició envejable.

Cap equip ens ha guanyat, cap equip ha aconseguit resistir l’empenta dels nostres. I tots, tots, volen ser els primers en esguerrar una ratxa, fins ahir, de 16 partits imbatuts.

El partit d’aquesta setmana comença com sempre, molt igualat. Cap equip és a priori ni millor ni pitjor que nosaltres ……i els nois ho saben. Saben treballar, saben patir, saben comprometre’s amb ells i amb l’afició.

I en aquest partit han estat com una piconadora, sense fissures. Motor dièsel que pot pujar muntanyes.

Poc a poc, controlant el joc i el marcador, sent els dominadors del tempo del partit han aconseguit una victòria molt treballada, contra un equip combatiu que mai ha donat per perdut el partit.

Malgrat tot, en cap moment el Barberà ha aconseguit posar-se al capdavant en el marcador, tan sols ens igualava desprès d’algun parcial en contra però, de seguida els nostres tornaven a posar les coses en el seu lloc. Així, desprès d’una primera part igualadíssima, arribem als darrers minuts amb empat a 13. Semblava que el marcador acabaria força ajustat però un parcial de 3-0 en poc mes de 2 minuts ens dona el màxim avantatge d’aquest primer parcial.

I comença la segona part i, en poc més de 4 minuts el Barberà eixuga les diferències.

Cal tornar a començar a fer forat en el marcador. I els nostres tornen a apretar. En defensa, en atac,….. i, tot i que el Barberà ho intenta tot, i aconsegueix acostar-se en el marcador, el final de partit dels nostres sempre és pletòric. Desprès de reduir les distancies fins a un esquàlid 1 gol podia semblar que la victòria es trobava en el aire però un parcial final de 2-0 a favor dels nostres i, amb la sensació que controlaven el partit, ens dona dos nous punts que, units a la derrota del Sant Andreu, ens permet veure la classificació des d’una còmoda distancia.

Però no val a badar. No podem confiar-nos. Ja hem vist que qualsevol equip pot guanyar, es una Lliga molt igualada i, tot i la confiança cega que tenim en els nostres, en el seu esperit, en el seu treball, no hem d’abaixar mai els braços, no podem confiar-nos, cal guanyar-ho tot!!!!

Som-hi. La setmana vinent ve Fornells a Sant Joan Despí, nova pedra de toc a la nostre excel·lent Temporada. Caldrà patir però segur, segur, veurem un gran partit. Tots esteu convidats. Animeu-vos a venir.