Victoria del Alevi masculí expert a Sant Pere de Ribes 6-10

Partit travat aquest cap de setmana el que ens ha enfrontat a H. Costarets a San Pere.

Després d’una bona primera part, (6-9),i començant la segona en línia de la primera, parcial de 1-5, de cop “desconnexió” … els Costarets sense fer un gran handbol ens va empatar el període,(5-5), semblava que el millor que ens podia passar era arribar al descans.

Però… no. La tercera part no ha estat millor, uns atacs dels nostres rivals força llargs, la nostra defenses no ha estat prou intensa i els nostres atacs no eren fluïts…resultat: un altre empat, (4-4), hem fet en dos parts els mateixos gols que a la primera.

El quart període mes del mateix i victòria per la mínima (3-4), tots tenim dies menys lluïts i avui ha estat un, com lectura positiva la competitivitat dels nostre. Esperem que aquest cap de setmana tinguem un partit millor a casa contra EH Sant Vicenç.