Victòria del Aleví femení Expert davant del H. Ribes 12 a 4

Dissabte 2 de febrer, 12.30 h. Pavelló Salvador Gimeno.

Nova victòria de les noies de l’Expert, en un dia que l’Adri, l’entrenador, va provar noves posicions per a algunes jugadores. Davant un rival que les va pressionar bastant, les alevines del Sant Joan van tornar a demostrar que aquest any aspiren a guanyar el campionat. Amb tot, avui toca ser una mica crític amb elles. Constructivament, és clar.

Si bé van fer una primera part de manual, molt ben posades al camp, marcant molt de prop les rivals, robant-los moltes pilotes, contraatacant i llançant amb efectivitat a la porteria contrària, tàctica que els va deixar un marcador realment favorable (8-1), al segon temps van desconnectar una mica i, sense esforçar-se tant com al primer quart, van basar el joc en el contraatac. La pressió de les del Ribes no va afluixar, però, i la nova tàctica de seguida es va veure ineficaç. Llavors van aflorar els nervis (també els de l’Adri, l’entrenador), les passades i les recepcions eren imprecises, a la cara de les nostres jugadores es veia una certa desesperació, tot eren presses… Fins al minut set, aproximadament, el Sant Joan no va recuperar la calma (per fi va tornar a crear joc, que era el que faltava), i al final, es va endur al quart per 5-2. Sort del canvi d’actitud de les nostres jugadores i de la capacitat defensiva de la nostra portera (que, per cert, avui feia anys: un bon regal, noia!). Com si fossin un mirall del primer i segon temps, el tercer i el quart van acabar amb un resultat semblant pel que fa a les diferències de gols entre equips : 9-0 i 2-0. Es pot dir que el matx va ser un ziga-zaga en aquest sentit.

Com dèiem l’altre dia i avui ho hem insinuat novament, l’Aleví Femení Expert encara ha de progressar, però a aquestes noies, que un dia es poden relaxar, com també fan els grans equips, no se’ls pot negar la capacitat de reacció i l’esperit de millora. Bravo, alevines!!!