Amb aquesta victòria del Sènior Masculí B davant l’Aula, la fase d’Ascens queda només a un punt.

Partit de la jornada 24 contra l’equip de l’A.E. AULA de Barcelona al nostre Pavelló Salvador Gimeno.

Nou pas cap a l’ascens! Amb cautela, pas a pas, però el nostre Sènior va acostant-se al que sembla l’objectiu d’aquesta Temporada: l’ascens a Primera Catalana.

Els resultats, però sobretot, les sensacions ens fan somiar.

Els joves sèniors estan fent una segona volta espectacular. El seu joc es revaloritza dia a dia, jornada a jornada. La lluita i la persistència associen, a hores d’ara, un gran dosi de bon joc, d’un handbol de molts quirats.

Avui, el partit ha esta molt més complicat del que reflecteix el resultat final. L’equip de l’Aula, tot i no comptar amb grans “figures” és un equip complicat, que es troba a mitja taula i que, tot i no jugar-se res, venia amb la intenció de donar la sorpresa.

Com es preveia, “partit trampa”. Molt a perdre i molt a guanyar.

La primera part ha estat igualada. L’Aula feia el seu joc i el Sant Joan buscava anar-se’n en el marcador sense aconseguir-ho….. fins el minut 15 de la primera part, en que el Sant Joan ha aconseguit una renda de 2 gols que ha mantingut fins al final de la primera part, 15-13 al minut 30.

Calia veure com es presentaria la segona part i, de nou, el Sant Joan ha engranat una marxa més que el rival i ha anat allunyant-se en el marcador minut a minut fina a un còmode 30-24 al final del partit.

Potser no ha estat un partit tan vibrant i intens com els darrers però els nois han fet la feina. De vegades es pot fregar l’excel·lència i de vegades cal ser pràctic. I avui hem fet un partit pràctic, ben jugat i lluitat, que ens referma en els llocs de dalt que donen accés a jugar les fases d’ascens.