Còmoda victòria de l’Infantil masc B a Cambrils 9 a 33

Es repeteix el mateix resultat del partit de l’anada a la visita de l’equip riberenc al Baix Camp .

Érem superiors tècnicament i això es va notar a la pista, al minut 10´guanyavem de vuit i així no vam baixar la intensitat, acabant la primera part 4 a 21.

A la segona part es va mantenir la intensitat, però el cansament per falta de canvis, va fer que tinguéssim errors en les passades i algunes imprecisions. Això va ajudar que el marcador final no fos d’escàndol, amb un final de 9 a 33.

Ara deixem els equips de Tarragona i rebrem els equips forts del Baix Llobregat, esperem no baixar la intensitat i recuperar els lesionats.