Derrota de l’Infantil B a casa davant L’Esplugues 19 a 21.

Partit molt igualat el jugat al Salvador Gimeno el dissabte a les 19:30. Amb moltes alternatives al marcador al minut 10’perdiem 3 a 5, al minut 15′ 5 a 5 i al final 11 a 8 això donava a pensar que per fi guanyaríem a l’Esplugues.

Però a la segona part, ens va mancar la nostra millor arma, la defensa, al minut 15′ es van apropar al marcador 19 a 17, al minut 20′ 19 a 19, arribant al final amb un desmerescut  19 a 21.

Ara hem de pensar que ens queden dos partits  per acabar aquesta primera fase, un a casa i un a fora.

Depèn de nosaltres el quedar entre els quatre primers .