Derrota del Aleví femení Expert davant del H. Palautordera 6 a 10

Dissabte 13 d’abril, 13 h. Pavelló Salvador Gimeno.

Derrota de les santjoanenques davant un rival que ha sabut llegir el partit. Si a la primera part no ha pogut parar les endolladíssimes locals, a partir del segon ha redoblat la defensa, i el seu joc àgil i ben trenat ha fet el seu efecte. Val a dir que els nervis i les pífies consegüents de les nostres jugadores han ajudat que el Salicru se sortís amb la seva.

Al primer quart, les amfitriones han portat la iniciativa i, malgrat la pressió de les visitants, han manat en tot moment al marcador. L’encert davant de porteria ha estat alt, la defensa era bona i la portera feia aturades brillants. Les rivals, bones llançadores, no havien de tirar, i hem aconseguit neutralitzar-les. El resultat final d’aquest temps, 7 a 4, reflecteix el bon joc de les nostres noies.

Tot pintava molt bé, però al segon quart les de Palautordera han posat una marxa més, mentre que les de Sant Joan fluixejaven en defensa. Ens han robat pilotes, nosaltres hem deixat forats i passadissos davant de l’àrea… I, és clar, han aflorat els nervis. Malgrat tot, gairebé empatem el quart, que, en un final certament cruel, ha quedat 6 a 7.

Al tercer temps els nervis, que també han afectat les contrincants, ens han passat factura. Tot i la lluita de les nostres noies, la teranyina en què s’han vist atrapades, juntament amb els errors i les precipitacions que han comès, els ha impedit endur-se aquest tercer quart, que ha quedat 3 a 5.

A l’últim quart, després d’un inici a remolc de les rivals que, malgrat tot, ens ha fet pensar en algun moment en la victòria (s’ha de dir que el partit ha estat sempre molt igualat), les de Sant Joan no han sabut aprofitar la curta distància al marcador, i han servit amb safata la victòria a les de Palautordera, que s’han imposat per 4 a 7.

El partit d’avui ha deixat un regust agredolç. D’una banda, les de l’Aleví Femení Expert no estan acostumades a perdre, però de l’altra, han vist que tenen coses per aprendre, i això sempre és un bon al·licient. Des d’aquí les felicitem, perquè no tiren mai la tovallola, i les animem a seguir millorant. A foc lent, noies!!! (Per cert, també felicitem el pare de la nostra portera, que amb el seu bombo ha aconseguit que l’afició local no defallís en cap moment.)