Derrota del Cadet femení A a la pista del Bm. Granollers Sporting 33 a 25

El Granollers ha anat per davant en el marcador des de l’inici, agafant un avantatge de 5 gols des del minut 15. Hem arribat al descans amb un resultat de 17-12, i la segona part ha continuat amb la mateixa tònica: avantatge d’uns 5 gols per les contrincants. Encara que les nostres jugadores han defensat molt bé, el fet que haguem perdut bastantes pilotes i el  joc dur tant en defensa com en atac per part de les adversàries, ha fet que no poguéssim retallar distàncies, i el partit ha acabat finalment 33 a 25. L’eficàcia en el tir del CHSJD ha estat del 62’5% i la del Granollers, del 62,2%.