Derrota del Cadet masc C a Berga

Partit de la 14a Jornada jugat al Pavelló Municipal de Berga contra l’equip d’aquesta ciuta del Berguedà.

Partit a priori que es pressuposava igualat, contra un equip de la nostra mateixa Lliga, però degut a les baixes dels nostres, a la poca competitivitat que hem demostrat a la pista i al bon joc del rival ens ha enfonsat en el marcador, fent probablement el pitjor partit de la Temporada.

Podem pensar que les baixes s’han notat, i es cert, que alguns jugadors han patit molèsties musculars, que també és cert però hem trobat a faltar aquell amor propi que ha presidit els anteriors partits, aquella competitivitat que hem lloat en cròniques anteriors.

Han abaixat els braços massa d’hora, s’han rendit massa aviat…..i no hi ha hagut reacció.

La primera part ha estat molt curta en gols, amb massa errades i poca efectivitat davant porteria, tant per part nostre com per part del Berga. El resultat final de la primera part, 8 a 4, ho diu tot.

I comencem la segona part. Desprès del descans pensàvem que hi hauria reacció però ben aviat hem vist que era un miratge. El Berga ha continuat eixamplant les diferències fins a un marcador final de 21 a 10.

Marcador molt curt i amb massa diferencia que no reflecteix el diferencial entre ambdós equips.

Esperem que els nois reflexionin del joc mostrat i que tornin a creure en ells, que tornin a ser capaços d’ensenyar-nos l’esperit del Sant Joan, treball i compromís, i sobretot, que continuïn gaudint jugant a l’handbol i fer-nos gaudir del seu joc.