Derrota del Cadet masculí A davant St Martí Voramar 22 a 25

Després que la setmana anterior es guanyés a Igualada (30-42) en la inauguració del torneig de Copa, sense tenir unes bones sensacions, aquest dissabte al migdia ens tocava un difícil rival ja que ens hem enfrontat amb ell aquesta temporada en dues ocasions.
Pintava un partit complicat, ja que l´equip barceloní és un rival fort, però el nostre principal rival SOM NOSALTRES. Cadascú de l´equip havia de posar el seu granet de sorra, però vist pel resultat, ha faltat una miqueta.
Es va competir bastant durant el partit, però es podia haver guanyat bé. La primera part va acabar molt igualada i cap dels dos equips podia marxar del marcador: 3-2 / 5-4 / 7-6 / 8-9 / 10-11 i 13-13. Es feia un joc bastant col·lectiu tant en defensa com en atac, destacant en Joel amb 5 gols.
La segona part es va sortir massa feliç i el marcador va canviar lògicament: 15-15 / 15-17 i 17-20 amb una lleu esperança d´arribar a l´empat o guanyar. Passem a un 18-20, 21-23 i el 22-25 final. Molt impacte pel centre i poc joc amb els extrems (que no van tocar bola i quan la tocaven, en no bones condicions) i pivot.
Amb una mica de decisió, convençut del treball fet als entrenaments i ambició es podia haver tret positivament l´enfrontament. Al final, uns contents pel que havien aconseguit i nosaltres amb cara de pomes agres ja que ens hem quedat a poc.
El pròxim partit tornem a competir a casa i esperem que amb aquell puntet d´egoïsme per fer un bon TREBALL D´EQUIP i guanyar per no perdre comba a la classificació. Bona setmana.