Derrota del Cadet masculí B a casa contra Castellbisbal (28-32)

Després de vuit victòries consecutives, aquest cap de setmana ens ha deixat una derrota contra un oponent directe pel segon lloc. A primera hora del dissabte, els nois han començat molt concentrats i a l’oponent l’hi ha costat moltíssim trobar forats en la nostra defensa. Durant deu minuts, l’atac també ha funcionat com una màquina ben engreixada i amb un 7-3 en el marcador l’entrenador del Castellbisbal ha demanat un temps mort. Després d’aquesta interrupció hem continuat jugant molt bé en defensa però el nostre atac ja no ha estat tan efectiu i cal destacar que hem perdut masses pilotes (12) degut a errades en els passes. El resultat a la mitja part (13-15) encara deixava marge per una remuntada però els nostres nois no han pogut tornar al nivell dels primers minuts i poc a poc el Castellbisbal s’ha escapat en el marcador per arribar a un avantatge màxim de vuit gols a només cinc minuts del final. Llavors l’equip ha fet un últim esforç i lluitant fins l’últim segon ha reduït la diferència fins a quatre gols. El resultat final de 28 a 32 és un resultat just ja que el Castellbisbal ha fet un bon partit i nosaltres no hem pogut mantenir el nostre millor nivell durant els 60 minuts.