Derrota del cadet masculí B davant del Sant Cugat C (36-38)

Es dur quedar-se sense recompensa després de lluitar durant 60 minuts per cada pilota, després de buidar-se i donar-ho tot en el camp, però de vegades l’esport és així de cruel. Aquesta jornada els nois del cadet B han jugat contra el Sant Cugat C i ens han deixat gaudir d’un gran partit d’handbol entre dos equips molt igualats. En la primera part s’ha jugat amb molta velocitat i hem vist jugades d’atac on la pilota ha circulat d’un costat a l’altre per trobar forats en la defensa de l’oponent. El Sant Cugat ha estat una mica més eficient en els seus tirs a porteria i ha anat al vestidor després de 30 minuts amb un avantatge d’un gol (17-18). Els primers cinc minuts de la segona part han anat pel mateix camí. Sant Cugat ha mantingut un avantatge de dos o tres gols en el marcador, però de seguida els nostres nois s’han adonat que per guanyar calia posar una marxa més i han fet un esforç extra per endossar un parcial de 4-1 a l’equip contrari. El partit anava per bon camí, però l’oponent ha tret màxim profit d’un període de lleugera desconcentració de la nostra defensa. Els ràpids atacs del Sant Cugat han provocat una sèrie de quatre exclusions de dos minuts i no hem pogut mantenir aquest resultat favorable. Tot i que han lluitat com han pogut amb cinc o quatre jugadors de camp, el Sant Cugat s’ha posat per davant en el marcador un altre cop. Quan ja s’ha calmat una mica el partit i Sant Joan ha tornat a jugar amb tots els jugadors, l’equip s’ha empleat a fons per capgirar el resultat un altre cop. En uns últims minuts d’infart, s’han posat a un gol de l’empat, però l’oponent ha jugat els últims segons amb molta calma i sense precipitar-se ha fet el gol que ha sentenciat el partit. Llàstima nois!, heu lluitat com uns campions, però no ha pogut ser aquesta vegada.