Derrota del Infantil masculí A a St Boi 26 a 24

Amb un principi de partit esperançador, domini dels primers 20 minuts amb una renda de dos gols, però uns 5 ultims minuts desastrosos, amb precipitacions, sense ordre i un atac tosc, s’arriba al final de la primera part amb dos gols en contra. 15-13.
La segona part va començar com va finalitzar la primera, amb més pèrdues de pilotes en atac. Això fa que el Sant Boi s’escapés al marcador de fins a  6 gols. En els últims 10 minuts van despertar i van retallar la diferència, però no va donar temps i es va perdre el partit per 26-24
 Cal seguir treballant i demostrar alss partits el que  es fa als entrenaments.