Derrota del Juvenil femení A a la pista del Bm. La Roca 25 a 18

El partit d’aquesta setmana ha seguit una progressió diferent al de les darreres setmanes.

La primera part ha estat molt igualada, amb una defensa molt bona i una porteria espectacular per part de les santjoanenques, però ha faltat concretar en l’atac. El resultat de 8 a 8 és la imatge que defineix el recorregut del període.
Però a la segona part, La Roca ha estat molt superior, com a mínim en l’efectivitat anotadora. Ho demostra el parcial de 17 a 10 al seu favor que ha portat al resultat final.
A un partit d’arribar a la meitat de la competició, el Sant Joan és ara mateix el cuer de la classificació. Però si observem amb detall, anem a la cua en anotació a favor però quartes en gols en contra. Ens cal més encert en l’atac i solidesa en la defensa.