Derrota del Juvenil femení A a la pista del Bm. La Roca 29 a 27

El públic del partit d’avui ha sortit impressionat del creixement de les nostres noies i de la seva capacitat com a equip. I això que hem començat amb dues pilotades contundents a la cara de les nostres porteres (una a l’entrenament i l’altra en ple partit). Però no penseu de cap manera que això ha afectat al seu joc, perquè han estat fantastiques. Com tot l’equip, en atac i en defensa.
El Sant Joan sempre ha estat dins del partit i la màxima diferència que ha aconseguit La Roca ha estat de quatre gols, com quan han acabat la primera part, 17 a 13.
L’inici de la segona ha estat el moment més brillant i hem aconseguit un parcial de 2 a 6 al minut 9 que ens ha situat per damunt en el marcador. Hem aconseguit mantenir la diferència fins al minut 16 però llavors, en l’únic moment de certa feblesa, la Roca ha aconseguit un parcial de 6 a 1 en els 9 minuts següents. En els cinc minuts finals hem aconseguit reduir diferències fins al 29 a 27 amb el que s’acabava el partit.
Ens agrada el que veiem i sabem que podeu créixer encara molt més. Som-hi!