Derrota del Juvenil masculí A davant Bm. Granollers 23 a 36

El partit d’aquest dissabte només va durar  cinc minuts pel que fa a la nostra part. Després d’un parcial esperançador de 3 a 1 en els primers minuts, el Granollers B va prendre les regnes del partit i va controlar el joc fins l’últim instant. En la primera part vam poder seguir més o menys el ritme de l’oponent però els vint gols en contra van ser un senyal inequívoc de que no va funcionar aquesta defensa sòlida que tots coneixem d’altres partits. El marcador de 16-20 dels primers trenta minuts donava encara alguna esperança per treure un resultat favorable, però en la segona part també va començar a fallar l’atac. Ens va costar molt trobar forats a la defensa avançada de l’oponent i només vam poder marcar set gols. El Granollers va aprofitar a la perfecció les múltiples pilotes perdudes per fer  contraatacs ràpids i  poc a poc es va anar distanciant en el marcador.
Llàstima que no hem pogut aprofitar aquesta primera ocasió de certificar l’accés a l’A1. A partir d’ara, tots els partits seran finals i els haurem de lluitar fins l’últim segon. Vinga nois, ànims i demostreu en la pista que sou un equip de primera!