Derrota del Juvenil masculí B a la pista del Liceo francès

Quarta jornada d’aquesta Temporada 2016-2017 jugada al Pavelló de La Caixa contra l’equip del Lycée Français.

Ambdós equips han disputat un bon partit, de poder a poder, amb fases de dominació alterna però amb massa errades.

El partit ha començat molt igualat, amb algunes errades que han fet que poc a poc el Lycée ha anat allunyant-se en el marcador. Inicialment han estat de 2 gols, de 3 gols,…..fins a 5 gols.

El partit semblava trencat, els nostres nois han comès massa errades, els jugadors del Lycée han trobat espais en la nostra defensa, colant-se pel centre i per als extrems. Els nostres no han trobat l’antídot per contrarestar un atac simple però efectiu.

Fins que l’oportú temps mort demanat pel nostre tècnic ha permès ajustar línies i trobar més cohesió en defensa. Des d’aquest moment, les diferencies en el marcador han anat disminuint fins els darrers instants de la primera part que ha acabat amb un esperançador 17-16 en contra.

Desprès d’anar perdent de 5 gols en moltes fases del partit, trobar-nos a tan sols un gol…..i amb 30 minuts per jugar……ens dona bones sensacions.

I comença la segona part de manera similar a com ha començat el partit. Noves errades en defensa i selecció incorrecte en els llançaments han permès al rival allunyar-se, de nou, de fins a quatre gols.

Ara ens costa veure la remuntada. Els nostres ho proven però no troben el camí de la reacció.

Els darrers quinze minuts son d’igualtat absoluta, s’aconsegueix mantenir la diferencia però no capgirem el marcador……i cada cop queda menys temps de reacció.

Al final 34-31. Partit perdut tot i les ganes que han posat els nostres.

Tenim qualitat, tenim intensitat però ens manca més disciplina tàctica, ser capaços d’imposar el nostre estil, intens, ràpid.

I per això cal entrenar molt, cal seguir la filosofia de l’entrenador i formar un gran grup, un gran equip que jugui a una, un equip disciplinat.

Queda molta competició. No defallim. Treballem en els entrenaments i lluitem en els partits……