Derrota del Juvenil Masculí que complica la participació al Top 4

Derrota del juvenil al camp del Cambrils, un equip homogeni, que ens ha plantejat un partit molt seriós. Darrere d’un inici molt igualat, amb encreuament de cops  (8-7), un parcial de 5-1 que ens hi ha infligit el Cambrils, als quinze últims minuts de la segona part, a causa d’una falta d’idees en atac, amb errades contínues, ens va portar a un resultat de 13- 8 a la mitja part, que, al final, ens va resultar massa llosa.

La nostra sortida després el descans, va ésser amb una molt bona actitud, i amb la decisió d’anar pel partit, però al final va resultar que no tocava guanyar, entre altres detalls per l’esplèndida actuació del porter del Cambrils, que, quan ens apropàvem, va aturar aquells llançaments que ens haguessin permès capgirar el marcador.

Tot i això, vam arribar als últims deu minuts amb un resultat de 20-17, i amb un últim esforç, aconseguírem el resultat final de 25-24… Potser ens van faltar un parell de minuts.

Recta final de temporada, queden dos partits, i si els guanyem, estaríem al Top-4. Depenem, per tant, de nosaltres mateixos, no és fàcil, però si no abaixem els braços, i continuem treballant fort, amb bona actitud, està al nostre abast.¡Ànim, un darrere esforç, i a competir de valent!