Derrota del Sènior femení B a la pista del líder H. Sant Cugat 17 a 16

El Sènior B ens ha tornat a dur a un partit d’infart. La tònica general ha estat un estira i arronsa entre un equip i l’altre. La primera part s’ha caracteritzat per una defensa un pel tímida però, sobretot i de nou, per una efectivitat baixíssima (un 38% dels llançaments en jugada només compensats lleugerament pel 67% d’encerts en els tirs de 7 metres). En canvi, l’equip contrari s’ha recolzat en atacs llargs i lents, amb amenaça de passiu, però amb una efectivitat molt més alta. Tot i això, al final de la primera part el resultat era de 9 a 7.

La segona part ha començat més activa, les nostres noies han aconseguit dinamitzar el joc i al minut 5, aconseguíem un parcial de 4 a 2 al nostre favor i empatàvem el partit. Les santcugatenques, però, han reaccionat i ens han fet un parcial de 3 a 0 en tres minuts que els han donat el màxim avantatge que han aconseguit en tot el partit. Les nostres noies han reaccionat i, al minut 20, el marcador tornava a lluir l’empat. Amb un gol a cada banda, hem arribat al minut 25 de la segona part amb empat a 16.
En aquest moment, ha vingut el trencament absolut del partit. Una jugadora contrària, en una acció que des de la grada i la banqueta hem considerat falta en atac, però l’àrbitre no, ha obert el llavi d’una de les nostres jugadores. En aquest moment, davant de les protestes, l’àrbitre ha mostrat la targeta groga al nostre entrenador. El joc s’ha reprès i acte seguit l’àrbitre ha marcat 2 minuts per una de les nostres jugadores, que no creiem que mereixés. A partir d’aquí, l’àrbitre ha decidit, en qüestió de segons, mostrar al nostre entrenador els 2 minuts i la resta de targetes que duia a la butxaca. Amb quatre jugadores de camp i el desconcert que suposen aquestes situacions, el Sant Cugat ha aconseguit el gol de la victòria. Però això ha estat tot perquè les nostres noies han sabut controlar la situació d’inferioritat i una exclusió al Sant Cugat combinat al retorn d’una de les nostres jugadores han tornat l’equilibri a la pista. Les dues ocasions han estat nostres però no les hem pogut acabar de concretar.
A destacar que a la segona part ha millorat molt l’efectivitat amb un 62% en les accions de jugada però que si aconseguíssim millorar-la encara més, les decisions arbitrals no determinarien tant el resultat del partit.