Derrota del Sènior masculí B a Calella 32 a 25

Segon partit de la segona volta jugat a casa de l’UEH Calella, equip molt ben estructurat, amb molts jugadors experimentats i amb un bon equilibri tàctic i tècnic dels seus jugadors.

Anem a Calella amb tots els efectius disponibles, amb poc pes però amb immenses ganes d’agradar. De nou ha aflorat l’esperit Espartà, lluita fins al final, sabent que l’equip rival és poderós però venent molt cara la nostra pell. No passaran!!!!

I el partit comença molt igualat, molt. Molt intens, molt, molt maco, maquíssim.

El Calella jugant com sap, movent molt bé la bola, circulant i tractant d’obtenir superioritats, amb jugadors amb molta envergadura, molt grans i ràpids….. I els nostres Espartans tapant forats, amb moltes, moltíssimes ajudes….. On no arriba un jugadors, arriben dos més, cobrint tant el portador de la pilota com les línies de passada, creant molts, moltíssims problemes a l’atac del Calella…… I en atac, corrent molt i fent tot allò que no s’espera dels “petits”, entrant fins a 6 metres, enllaçant amb segones línies desprès de fixar i aguantar la pilota fins al darrer sospir, llençant des de més enllà de la línia de 9 metres, cercant totes les petites escletxes que ens ofereix el rival.

I el partit continua igualat. A 6 gols el minut 15. El rival tracta de trencar el partit amb el seu primer time out. Qui ho havia de dir!!! El totpoderós Calella tractant de trencar el ritme frenètic dels nostres Espartans.

I tot queda igual fins al minut 20, quan els nostres capgiren el marcador amb un parcial d’1-5 que ens permet arribar al descans amb un exigu avantatge d’un gol, desprès del darrer temps mort del minut 27 que tracta de donar descans als nostres nois i aturar la lleugera recuperació del rival. Desprès de 30 minuts anem al capdavant del marcador per 15-14. El desgast ha esta monumental. Al descans, més que parlar amb ells potser caldria haver-los donat oxigen.

I a la segona part les tornes continuen iguals. Molta igualtat i els nostres aguantant les escomeses….. Fina al minut 40. Amb empat a 20 el Calella aconsegueix un parcial 4-0 que ens posa les coses molt complicades. Time out que ens permet entrar de nou en el partit, descansar les cames i refer les línies. 5 minuts d’absoluta igualtat i, a partir del minut 55, el Calella s’aprofita de l’extenuació dels nostres Espartans per donar-los el darrer cop de gràcia, un parcial de 6-1 que ensenya un marcador excessiu per a la lluita i la igualtat que s’ha vist en el camp. El 32-25 final reflecteix unes diferencies que no son les que s’han vist al camp durant més de 40 minuts, fins que les forces Espartanes han perdut la frescor i tant en atac com en defensa ha minvat la intensitat.

Partit clarament dividit en tres parts, els primers 20 minuts d’igualtat total, on ambdós equips han ofert un reguitzell d’alternatives per superar el rival, els 20 minuts centrals amb uns Espartans lleugerament superiors al rivals, amb més efectivitat i aprofitant totes les oportunitats que ens brindava el Calella i els darrers 20 minuts on el Calella s’ha aprofitat del cansament dels nostres.

Ha estat un partit molt maco, tant que caldria tornar-lo a veure aprofitant la deferència dels nostres rivals que els van penjar a Youtube (us adjunto el link perquè pugueu gaudir d’un excel·lent partit  https://youtu.be/ZrI25nGDptM)

Orgullós dels nostres Espartans, orgullós de saber que lluitaran fins al final i segur que, amb el que vàrem veure ahir, els resultats no trigaran en arribar.