Derrota del Sènior masculí B a Les Franqueses 26 a 24

La jornada 11 de la Lliga de Primera Catalana Sènior ens ha deparat el retorn dels nostres Espartans a la Competició.

Les darreres jornades els nostres nois han jugat molt per sota de les seves possibilitats, en alguns moments descentrats, en altres lleugerament desmotivats…..no eren els nostres Espartans.

Mancava lluita, intensitat, esperit, equip…..hem estat un equip massa feble, sense intensitat defensiva i sense idees en atac. Els equips rivals arribaven amb massa facilitat a 6 metres i a nosaltres ens costava un munt enllaçar amb segones línies, els llançadors no tenien l’encert esperat….. massa facilitats per a equips molt ben treballats, amb molta envergadura i moltíssima experiència.

I tot i així, portàvem una diferencia de 2 gols a favor desprès de 10 partits, demostrant que encara sabem jugar.

I aquesta jornada han demostrat que poden ser un rival temible davant qualsevol rival. Jugant a casa de Les Franqueses, amb una afició rival correcta però molt cridanera, fent pressió i animant als seus, han tret la casta i de ben poc s’emporten els dos punts de casa de l’equip vallesà que es troba instal·lat en els llocs capdavanters de la Lliga.

Les Franqueses és un equip imbatut des de la jornada 4 i un dels mínims golejats de la Categoria.

Amb aquestes credencials s’esperava un partit complicat per als nostres nois però han demostrat que poden i que si volen poden guanyar qualsevol equip. Han tret l’esperit Espartà.

I això que el partit ha començat malament per als nostres. En tan sols 10 minuts, el rival ja ens doblava en nombre de gols, 6-3. A partir d’aquest moment, desprès d’ajustar línies i augmentar la intensitat defensiva, l’equip s’ha vingut a dalt, de nou s’ha cregut que podia fer alguna cosa, que podia fer mal a casa del rival.

Des del minut 15 en què s’ha igualat el marcador, continues escomeses d’un i altre equip han generat una igualtat absoluta. Moments molt macos i vibrants. Hem tornat a gaudir de l’handbol en estat pur, joc d’estratègia per part d’ambdós equips, força, intensitat, rapidesa, ….

Amb la cirereta d’un gol en el darrer sospir de la primera part, desprès d’un excel·lent refús del nostre porter….cirereta per al Les Franqueses que ens deixa capcots al descans, 12-11 i 30 minuts per revifar les esperances.

LA segona part comença molt be per als nostres interessos. Parcial de 6-1 que ens transporta al regne dels somnis…..Per què no podem guanyar a Les Franqueses?

Time out del rival que trenca la progressió i el rival ens iguala de nou el minut 15. Fins al 21-21 del minut 52 en que el rival se’n va, poc a poc però irremissiblement.

El parcial d’aquests 8 darrers minuts és de 5-3.

No hem tingut la sort necessària per guanyar el partit. El nostre esforç no ens ha donat el fruit esperat i el rival s’ha endut el partit. Final 26-24.

Ara bé, de nou hem gaudit de la lluita i la intensitat dels nostres Espartans.

Derrota dura però que ens marca el camí. Seguiu així nois…… SEGUR QUE REMOUNTEU EL VOL!!!!

Ànims i esperem que aquesta revifada en el joc al final del 2016 segueixi el proper 2017.

Així que…. MOLT BONES FESTES I ESPEREM QUE EL PROPER ANY ENS PORTI LES VICTORIES NECESSARIES PER ASSOLIR LA CLASSIFICACIO QUE MEREIX EL NOSTRE ESFORÇ.