Dos de Dos pel Sènior masculí B

Ens presentàvem a Gavà amb ganes de tornar a repetir la fita de la setmana passada: velocitat en atac, intensitat en defensa, efectivitat en el llançament… I a més volíem sumar 2 punts més. Davant se’ns presentava un equip amb ganes de sumar els primers punts de la temporada davant la seva afició, però no va poder ser així. Els nostres van deixar “sentenciat” el partit en uns primers 30 minuts excel·lents, possiblement dels millors dels jugats per aquest equip en els darrers anys. 6-21 mostrava el marcador al descans. Sant Joan es mostrava igual de ferm a les dues àrees, on la intensitat defensiva i la velocitat en el joc feien que els nostres s’anessin en el marcador des del minut 1.

A la represa, es va veure un partit diferent, més igualat, però la diferència al marcador ja era massa gran. Gavà va plantar cara a la segona part (13-15) però finalment va acabar caient per 19-36, just el mateix resultat que varem aconseguir la setmana passada.

Després d’aquesta jornada, el Sant Joan Despí suma els 4 punts dels 4 disputats, i la setmana que ve rebrem el Barberà. Segur que l’equip intentarà allargar aquesta bona ratxa. De ben segur que si es manté la intensitat i el nivell de joc desplegat durant aquest inici de temporada, l’equip que els vulgui guanyar haurà de suar sang.