El Cadet Masculí B perd davant l’Aula per 24 – 29.

Els nois entrenats per l’Ale, no han pogut superar a un equip que ja ens ven enfrontar en les fases de classificació per a la 1ª Catalana. Tot hi fent un bon començament de partit en atac, la defensa va estar fluixeta, tot hi així al descans anàvem guanyen per 15 – 12, el partit ho teniem bastant controlat pese a la gran quantitat de pilotes perdudes. A la segona part aquesta falta d’intensitat en la defensa és va contagiar també en atac i l’equip és va quedar sense idees, l’equip rival sense fer gaire cosa, esperava els nostres errors per aprofitar-ho, el parcial de la segona part ho diu tot, 9 – 17. Destacar que en tot el partit va haver-hi moltíssimes pilotes perdudes (43), masses si volem guanyar partits.

Hem de seguir treballant molt dur per demostrar que aquesta derrota a sigut una petita ensopegada.

Vinga nois, segur que el proper partit el guanyeu!!!!