El Cadet Masculí C, cau amb claredat davant el líder invicte.

Partit de la 6a Jornada contra el PARDINYES de LLEIDA. Líder invicte de la categoria alhora que l’equip màxim golejador….amb diferència.

Amb aquesta presentació podíem pensar que els nostres s’arronsarien. I no. No ho varen fer. Varen lluitar tot i la diferència en el marcador…..i en el camp.

Treballant en equip, col·laborant en defensa i atacant ordenadament.

EL Pardinyes és un equip fet, compacte, treballa bé i defensa bé, ordenats. Els nostres cercant espais, jugant en equip, llençant des de més de 9 metres o aprofitant fixacions i superioritats pels extrems……però el Pardinyes és, a hores d’ara, molt superior als nostres.

Les diferencies en el marcador s’anaven eixamplant minut a minut, de 4 gols als 5’, de 10 gols al minut 15 i de 18 al final de la primera part, 6-24.

I podríem pensar que els nostres estaven enfonsats…..ni molt menys, pas a pas, desprès del descans van acostar-se en el marcador. Ja hem dit que el diferencial entre els dos equips és molt gran però calia creure’ns que podem millorar i que no abaixem els braços……i aquest cop l’equip va respondre i no es va enfonsar físicament.

Si la primera part tan sols vàrem fer 6 gols a la segona vàrem fer 8, si a la primera ens varen fer 24 gols, a la segons “tan sols” 22.

No es gaire però demostra l’esperit de l’equip. Potser no son els millors tècnica ni tàcticament però demostren un cor envejable, una lluita constant…..i poden millorar, segur! Amb treball continu.