El Sènior B continua sumant victòries 33-21 davant H. Vic

Partit de la 8a Jornada de la Lliga regular contra l’Handbol VIC jugat al pavelló Salvador Gimeno de la nostra localitat.

Partit contra un equip que va començar molt fort al principi de temporada però que s’ha anat desinflant les darreres jornades.

Sabíem que calia anar a per totes per continuar la nostra progressió. I així va ser. Vàrem sortir molt endollats i, desprès d’un il·lusori 2-2 els nostres varen començar a carburar. Excel·lent el atac, amb una eficàcia que fregava la perfecció i una porteria amb unes estadístiques de les millors de la Temporada.

El conjunt d’eficàcia en atac i en defensa es va traduir en un parcial de 9-0 en poc menys de 10 minuts que el Vic no va saber aturar.

Les diferències es varen anar eixamplant fins arribar als 22-9 del final de la primera part. Semblava que el partit estava totalment tancat.

I la segona part va començar de forma similar tot i que les estadístiques no eren tan espectaculars com a la primera part. Màxima diferència de 14 gols al minut 10….. i el Vic en va endossar un parcial de 2-7 fins un 27-18 a manca de 10 minuts.

A partir d’aquí, el Sant Joan va tornar a carburar i va acabar guanyant per 33-21, poca diferència pel que es presumia a finals de la primera part però solucionat amb solvència.

Continuem líders.

La setmana vinent juguem al camp de l’HC MANYANET i desprès, partits complicats, alguns a terres gironines, que ens donaran idea del lloc on estem.

Som-hi!!!! Cal continuar treballant per refermar el nostre lideratge.