Victòria del Sènior masc C 23-21 davant el Súria

Bon començament de partit, amb un parcial inicial de 4 a 1, i una continuació a la que, mercès a la fluïdesa al nostre atac, i la impecable actuació de Joshua a la porteria, ens va empènyer fins a arribar als 7 gols de diferència. Un canvi tàctic a la defensa del Súria, fent una mixta a sobre del Diego, que ens va despistar al principi, i una embranzida del Súria, els va tornar a ficar al partit, amb un resultat a la mitja part de 12-10.

La segona part va ésser molt igualada. Va continuar el Súria amb la defensa mixta, que, a aquesta part, vam saber sol·lucionar força bé aprofitant l’avantatge de tenir majors espais, i buscant el joc amb el pivot. Però realment la clau d’aquesta segona part fou una gran defensa, amb molta intensitat i implicació per part de tots, que va anul·lar gairebé al seu llançador, i va minimitzar la repercussió de les nombroses exclusions que vam patir. El resultat final, empat a aquesta part que ens va fer mantenir l’avantatge aconseguida a la segona part (23-21).

En definitiva, bon partit, símptomes de millora al joc col·lectiu, que demostra que em de continuar treballant fort als entrenaments perquè aquests signes puguin ésser ensenya del joc durant tot el partit.

La pròxima setmana, desplaçament a Tortosa, a fer equip amb un bon esmorzar…i a demostrar que continuem creixent en joc.