Cadet masculí C 20-24 H. St. Cugat D

Partit de la 8a Jornada contra l’Handbol SANT CUGAT al Pavelló del Mig de la nostra localitat.

Bona primera part dels nostres davant un equip de mitja taula. Comencen enormes, lluitant cada pilota, defensant en bloc i amb intensitat i amb eficàcia en atac, aconseguint obrir la defensa rival i fent forat en el marcador. 5-2 al minut 15 i el rival demana temps mort.

Desprès d’això, el Sant Cugat va acostant-se lentament en el marcador. El nostres s’ofusquen en atac. Ja no aconseguim tenir superioritats que permetin als nostres segones línies aconseguir gols i, per adobar-ho, un parell d’exclusions ens fan lluitar en inferioritat.

Al final de la primera part l’avantatge s’esvaeix i el Sant Cugat aconsegueix un empat a 9 que deixa els nostres “tocats”.

La segona part comença amb 6 jugadors del Sant Joan per la darrera exclusió a les acaballes de la primera part. El Sant Cugat aprofita l’avantatge per anar-se’n de 4 el primers 5 minuts…..i a partir d’aquí el rival juga a mantenir la diferència i els nostres lluitant per eixugar-la.

Al final 20-24 que no ens deixa contents pel resultat però sí pel joc.

L’equip ha lluitat, no ha donat mai l’esquena al partit i, tot i que ha perdut, les sensacions han estat bones.

Cal continuar treballant per millorar. Dia a dia. De ben segur que veurem els resultats.