AEH Les Franqueses 7-9 Aleví Masc Expert

Aquest cap de setmana el nostre equip ens ha demostrant que creix setmana a setmana, tot i perdre el primer parcial (7-6), després d’una ultima jugada de mala sort, l’equip es va saber sobreposar i va saber remuntar el partit.

Primer quart en que la nostra defensa va ser fluixa i el ritme del partit força lent, seria els efectes de matinar, i en aspecte ofensiu correcte, bones decisions però ritme lent.

Segona part d’infart, es millora la defensa, però no el suficient i un cop més encaixem un gol a l’ultima jugada(8-8).

El descans ens va anar força be, la nostra defensa va ser molt mes intensa, la porteria ens va començar a aportar i un atac fluid, passant i corrent, va fer que es guanyes el tercer període de forma contundent (2-7).

En el últim quart l’equip va saber lluitar i superar al rival i les circumstancies, amb aquesta intensitat serem un equip que costarà guanyar , el resultat final del període 5-7.

Després d’haver matinat i la intensitat del partit , res millor que un bon esmorzar de forquilla.

Felicitats a tot l’equip per la vostra progressió i a seguir treballant per avançar en la vostra formació.

Aquest cap de setmana rebrem a casa  CH Sant Llorenç.