El Sènior Masculí B, dintre dels llocs per disputar la fase d’ascens.

Partit de la jornada 25 contra l’equip de l’HANDBOL MATARO a terres del Maresme.

Matemàticament ja estem classificats per a la fase final d’ascens a Primera Catalana.

Avui calia guanyar per sortir mes tranquils la darrera jornada d’aquesta primera fase. I s’ha guanyat el partit.

Hem començat molt forts i concentrats. De seguida hem aconseguit fer forat en el marcador amb una defensa molt intensa, obligant el rival a fer possessions molt llargues, arribant al llindar del passiu en cada jugada i l’atac…. que dir! Com sempre, cercant els espais, jugant les continuïtats amb rapidesa, aprofitant les escletxes que obríem en la defensa rival. Al final de la primera part un esperançador 17-11 que ens acostava al nostre objectiu.

LA segona part ha començat de forma similar. El Mataró no s’acostava al marcador i els nostres continuaven amb una intensitat increïble. Minut 10 i màxim avantatge de 8 gols.

A partir d’aquí hem afluixat una mica. La defensa ha continuat molt forta però ens hem col·lapsat una mica en atac. No hem estat tan fluids en atac com en la primera part i el Mataró se’ns ha acostat en el marcador. Un parcial de 0-4 ha baixat el diferencial a 4 gols, una renda mínima que ens podia fer pensar en un final massa ajustat, però aquest equip és molt gran….

De nou hem serrat les dents en atac i la fluïdesa ha tornat. Estira i arronsa fins el minut 60 de partit que ha finalitzat amb 27-23 (26-23 segons l’acta…. I ja sabeu qui mana!)

JA hem apujat un graó. Ara cal acabar la feina. Ens hem guanyat estar on som.

La setmana vinent darrer partit de la primera fase contra Rubí, un dels pocs equips que “s’ha atrevit a guanyar-nos”.

Us esperem a tots! De ben segur que gaudireu d’un excel·lent partit d’handbol.

L’ascens a Primera Catalana es troba més a prop. Vinga nois! Us ho mereixeu.