Empat del Aleví femení expert davant del Bm. Granollers a 8 punts.

Diumenge 31 de març, 8.55 h. Pavelló Salvador Gimeno.

Partit lluitadíssim des del començament, sense treva, davant un rival que ha vingut superendollat. Malgrat l’empenta de les visitants, les nostres noies han aconseguit deixar el pavelló dempeus. No han abaixat mai la guàrdia, la portera ha deixat clar qui manava a l’àrea i s’han aprofitat bé les pèrdues del contrari per no deixar que s’escapés al marcador. Una mica més de connexió a l’inici del partit i més calma durant aquest ens haurien donat clarament la victòria.

Al primer temps, les santjoanenques s’han vist una mica sorpreses. Les de Granollers han engegat la piconadora i les han atropellat. Al minut 7 ens guanyaven 2 a 4. Val a dir que les expert han fallat alguna ocasió clara. Les bones parades de la nostra portera i un parell de contraatacs, però, han posat les coses al seu lloc. Amb un empat a 8, els entrenadors vallesans han hagut de demanar temps mort per contrarestar el que, ben segur, hauria canviat el destí del matx. Després de la interrupció, el marcador no s’ha mogut.

El segon temps ha estat un anar i venir, sempre amb les granollerines un gol per davant. Malgrat la bona defensa del Sant Joan, el tàndem que formaven les jugadores rivals 9 i 13 en un moment o altre aconseguia esmunyir-se per dalt o per entre les nostres noies. La reacció d’aquestes, però, no es feia esperar, i el resultat tornava a quedar igualat. En aquest temps han començat a aflorar els nervis. El marcador, tossut, ha acabat mostrant un altre empat: 7-7.

Quan semblava que la tònica del matx seria aquesta, una igualada rere l’altra, grisa com el dia, al tercer quart ha sortit el sol, si més no dins el pavelló, i les expert han recuperat el joc alegre i ràpid que les caracteritza i que els dona tan bon resultat, i han signat un brillant 6 a 2. Això que la tàctica del rival de no deixar-les respirar i provocar joc passiu els ha funcionat al començament. En aquest temps s’han vist belles jugades i contraatacs per part de les nostres noies. I una actuació superba de la portera.

Al tram final de partit, el tàndem 9-13 rival ens ha tornat a fer mal. Amb tot, les santjoanenques, més mentalitzades davant la maquinària ‘killer’ granollerina, han sabut plantar cara, i si no hagués estat pels nervis, que han provocat imprecisió en algunes passades, haurien acabat guanyant el quart, o si més empatant-lo. El marcador ha deixat, finalment, un ajustat 4 a 5.

Si el partit de fa dues setmanes va ser de prendre apunts, en el d’avui s’ha vist la feina feta per les nostres noies. Han lluitat com mai davant un equip que a la primera volta, per circumstàncies vàries, no va poder comptar amb les seves jugadores estrella, que avui estaven en actiu, i tot i així l’han sabut parar, i amb més calma l’haurien pogut superar. Bravo per la maduració que aneu fent a foc lent, campiones!!!