GRAN PARTIT DE L’INFANTIL FEMENÍ A A SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA 25 a 37

L’Infantil Femení A guanya a Sant Esteve de Palautordera en un partit que ha controlat des del principi fins al final.

Les nostres jugadores han fet molt bona feina en atac i en defensa, amb una primera part més igualada. En tot moment han anat per davant en el marcador, guanyant per 1, 2 o 3 gols, i arribant a la mitja part amb un resultat de 14-17.
Aquesta diferència de gols s’ha anat incrementant a la segona part, i el Sant Joan ha consolidat la victòria cap al minut 45, amb una diferència de 8 gols.

Cal destacar l’alta efectivitat en el tir (77 % d’encerts), les poques pèrdues de pilotes no forçades i la gran contribució d’abdues porteres. Ha estat un partit genial!!