Infantil Femení B – Derrota a Sabadell

El segon partit de la segona volta a casa de l’OAR Gràcia Sabadell es preveia complicat davant un equip que està a la part alta de la classificació.

Els primers minuts brillaven per l’alta intensitat per part dels dos equips, però des del minut 15 la diferència s’ha començat a fer més gran, la seva defensa i sobre tot la porteria feien que el nostre equip es quedés amb només 2 gols a la mitja part.

A la segona meitat no ha canviat, l’evident diferència física i tècnica que hi havia entre algunes de les adversàries i nosaltres, però si l’actitud i el moviment de la pilota en atac. Un canvi de mentalitat a la mitja part ens ha fet gaudir de bons minuts d’handbol.

Tot i la derrota per 23 a 6, les petites continuen treballant i fa goig veure-les millorar mica en mica, a continuar treballant.