Victòria del Juvenil masc A 32-21 davant H. Banyoles

Victòria dissabte del Juvenil A davant l’Handbol Banyoles a casa. Partit on, a la primera part, va coincidir que l’equip visitant no ho va posar fàcil i que els nostres nois no aconseguien acabar de ficar-se al partit, amb el que es va arribar al descans amb un resultat de 12 a 12.

A la segona part, el ritme va canviar i vam tornar a gaudir del joc del nostre equip, amb bones jugades,  tant ofensives com defensives, que van fer que el marcador comences a pujar al nostre favor.

A l’endemà més handbol, amb un amistós contra la Selecció Catalana Cadet, on vam continuar gaudint amb un partit molt disputat.