L’Infantil B guanya al Sant Feliu 23 a 16

Partit molt igualat de la 18 jornada el que ha estat jugat aquest diumenge al Pavelló Salvador Gimeno contra els nostres veïns del Sant Feliu. Si, ha estat un partit bastant disputat amb moltes imprecisions, pèrdues de pilotes, teníem el marcador a favor, 8 a 6 i 10 a 7, però el joc no acabava de sortir bé.

A la segona part, l’equip contrari ha aprofitat i al minut 10 ens han igualat al marcador, 14 a 14. No ha estat fins al minut 20 amb un lleuger despertar ens hem posat 19 a 15., això ha donat una mica de calma a un partit que s’havia convertit en un «toma i daca».

Han arribat al final amb un merescut 23 a 16.

Hem d’estar més concentrats des de l’ inici, sobretot en defensa, si volem guanyar a Sant Boi i a Esplugues, els nostres propers rivals.