L´INFANTIL MASCULÍ A fa 6 de 6 victòries. L´última, contra el potent Mataró per 35 a 24.

I podia haver estat una diferència més gran, si no fos per la «pájara» de 10´en la primera part. Els mataronins van remontar 9 gols en 5´i nosaltres només fèiem 4 gols. Sort que es van espavilar i al final del 25´van guanyar 19 a 15.
Després ha estat com un rodet la segona part. La diferència s´anava engrandint fins arribar en el minut 15 de 12 gols(30 a 18). Ens van deleitar en defensa (pispades de pilota, provocació de pèrdues…) i en atac (jugades amb l´extrem, pivot…) Quin partidàs!!!!

Ah, se´ns oblidava d´informar-vos que vam fer 5 pals i alguns llençaments fàcils que podien haver estat gol.
Enhorabona nois i continueu aprenent. Ens espera el dissabte la SAFA Gavà. A per totes!